HATAY / DEFNE - Selim - Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz bayram tatilinde detaylı olarak temizlenerek öğrencilerimiz için hazır hale getirilmiştir.

Tüm sınıflar, koridorlar ve lavobalar temizlenerek öğrencilerimize 2.dönem 2.aradan sonra hijyenik ortam sunmayı hedefledik.

Mrt

Okulumuz bahçesinde yapılan halı sahanın amaca uygun kullanımının ilk adımı olarak, eğitim bölgemizde bulunan ortaokullarımızın katılımı ile futbol turnuvası düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuza kazandırılan halı saha için, katkıları dolayısıyla İlçemiz Kaymakamı Sn. Mesut ÇOBAN'a plaket takdim ettik. Emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda yapımı devam eden halı saha kullanıma hazır hale gelmek üzere. Çalışmalar hızla devam etmekte.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden büyük başarı. Okul sporları kapsamında, Kayseri ilinde gerçekleştirilen bölge müsabakalarında;

Eylül BÜYÜKAŞIK ve Ayda KARATAŞ kendi kategorilerinde 1.lik alarak bizi gururlandırmışlardır.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Genç Kızlar Okul Futbol Takımımız Hatay İl Şampiyonu Oldu.

Takımımızı Tebrik Ediyor ve Darısı Türkiye Şampiyonluğuna Diyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük devrimlerin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında büyük saygı, özlem ve minnet ile andık.

Askeri dehası ve başarılarının yanında halkının da öğretmeni olan büyük lider Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına saygı ve sevgi ile bir defa daha rahmet diliyoruz.

Öğrencilerimiz ile izinden yürümeğe, devrimlerinin ve bize emanet ettiği Cumhuriyetimizin bekçisi olmaya devam edeceğiz.

Manevi huzurunda bir kez daha saygıyla eğiliyoruz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Dr.Harun TÜYSÜZ ve Defne İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Kemal GÜLİSTAN

okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

CUMHURİYET 100 YAŞINDA.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Genç Erkekler tutbol takımımız; namağlup olarak yarıfinale kadar gelmiştir.